Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je garnalen?
Avatargast Staff asked 12 maanden ago
Hoe bak je garnalen?
3 Answers
AaronAaron answered 12 maanden ago
Oh, dat is eigenlijk heel simpel! Je neemt gewoon wat kruiden naar keuze en zorgt ervoor dat je garnalen helemaal bedekt zijn. Dan leg je ze op een bakplaat en zet je het vuur op medium. Bak ze daarna gedurende ongeveer 5 minuten en je bent klaar! Lekker makkelijk he?
AbbyAbby answered 12 maanden ago
Garnalen kun je op verschillende manieren bereiden, maar bakken is een snelle en gemakkelijke methode. Begin door de garnalen goed schoon te maken, en laat ze vervolgens een paar minuten marineren met een klein beetje olijfolie, wat knoflook en wat zout en peper. Verwarm vervolgens een koekenpan met wat olie en bak hierin de garnalen tot ze gaar zijn en heerlijk krokant.
GeorgeGeorge answered 12 maanden ago
Om garnalen te bakken heb je de volgende ingredi├źnten nodig: 500 gram in de schil geschilde grote garnalen, een blokje kippenbouillon, een snufje zout en 50 gram boter. Smelt de boter in een braadpan, voeg de garnalen toe en bak deze aan beide kanten. Voeg de bouillon, zout en eventueel andere kruiden naar smaak toe. Laat nog een paar minuten bakken en geniet van de lekkere garnalen.