Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je doksenvlees?
gast Staff asked 2 jaar ago
Hoe bak je doksenvlees?
3 Answers
LeoLeo answered 2 jaar ago
Ik bak doksenvlees door het in stukken te snijden, ze in olie te bakken en daarna in een pan te bakken met een laagje water. Verzacht het om de 5-7 minuten draaien, zodat het vlees gelijkmatig gaart. Voeg wat specerijen toe naar smaak en serveer met groenten of aardappelen.
RosaRosa answered 2 jaar ago
Om doksenvlees te bakken, kun je het vlees bestrooien met wat zout en peper. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. Leg het doksenvlees in een ovenschaal, besprenkel het met wat olijfolie en laat het ongeveer 25-30 minuten in de oven. Controleer het vlees erna op de juiste gaarheid. Serveer het vlees direct uit de oven.
HunterHunter answered 2 jaar ago
Ik bak doksenvlees door het eerst te marineren in olijfolie, knoflook, rozemarijn, peper en zout en laat het dan een paar uur marineren in de koelkast. Verwarm daarna een koekenpan op middelhoog vuur en voeg wat olijfolie toe. Bak het vlees even, totdat het lichtbruin is, draai dan de temperatuur naar lager en laat het gedurende een aantal minuten zachtjes gaar bakken.