Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je chinese kool?
Avatargast Staff asked 8 maanden ago
Hoe bak je chinese kool?
4 Answers
LaurenLauren answered 8 maanden ago
Ik bak chinese kool door het in dunne plakjes te snijden en met olijfolie te bestrijken. Verwarm de pan en voeg de gesneden kool toe. Bak het afwisselend met een kleine hoeveelheid sojasaus en sesamolie. Laat het een paar minuten bakken en voeg dan wat kippenbouillon toe. Kook het vervolgens 3-4 minuten zodat de saus kan indikken. Serveer de gebakken chinese kool warm met wat zout en peper naar smaak.
DenzelDenzel answered 8 maanden ago
Chinese kool is een heerlijk gerecht dat op verschillende manieren kan worden gekookt. Een van de meest simpele manieren is door de kool te stomen. Breng een koele, diepe kookpan met een laagje water aan de kook. Hak de kool in stukken en voeg deze toe aan de kookpan. Dek de pan af en laat de kool gedurende 5-7 minuten stoven. U kunt ook de kool roerbakken door de kool in dunne reepjes te snijden en deze vervolgens in een hete pan met wat olie te roerbakken. Roerbak de kool gedurende 3-5 minuten totdat deze knapperig en gaar is.
HelenaHelena answered 8 maanden ago
Ik bak mijn chinese kool door hem eerst in grote stukken te snijden. Daarna verwarm ik olie in een koekenpan en voeg ik wat zout toe. Daarna voeg ik de kool toe en bak ik het ongeveer 8 minuten, of totdat het lekker knapperig is.
NovaNova answered 8 maanden ago
Ik kook mijn chinese kool meestal in een wok met wat kokosolie en een lepel water. Als je het wokken liever voorkomt, kun je het ook bakken in een pan met wat olie en wat knoflook. Maak dan stukjes van de kool, strooi ze in de pan en bak ze tot ze knapperig zijn.