Bekijk vragenCategory: OverigHoe bak je aubergine?
Avatargast Staff asked 10 maanden ago
Hoe bak je aubergine?
4 Answers
JasmijnJasmijn answered 10 maanden ago
Om aubergine te bakken, verwarm je oven voor op 175-190 graden Celsius. Leg de aubergine dan op een bakplaat met wat olie en bestrooi met wat zout en peper. Bak de aubergine gedurende 20-30 minuten, totdat deze gaar en goudbruin zijn.
HarveyHarvey answered 10 maanden ago
Vaag een klein stukje aubergine in olijfolie en bak het in een hete koekenpan of oven totdat het gaar en krokant is. Probeer wat verschillende kruiden toe te voegen voor extra smaak, zoals knoflook, paprika of gedroogde oregano. Laat het goed afkoelen voordat je het serveert en geniet ervan!
HunterHunter answered 10 maanden ago
Ik bak aubergine door deze te snijden in plakjes en deze daarna in een bakplaat te leggen. Vervolgens de plakjes bestrijken met wat olijfolie of andere olie, en ze vervolgens in een voorverwarmde oven te plaatsen gedurende 20-30 minuten op 180 graden Celsius. Vervolgens controleer je of de plakjes gaar zijn, voordat je ze eruit haalt.
ChristinaChristina answered 10 maanden ago
Ik bak mijn aubergine door het op een lage temperatuur in de oven te plaatsen. Eerst snij je de aubergine in plakken en overgiet je die met olijfolie en kruiden. Daarna leg je de plakken op een bakplaat en bak je ze ongeveer 15 tot 20 minuten. Eens de plakken een mooie dikke, goudbruine korst hebben, zijn ze klaar.