Ik bak andijvie door het in een pan met olie en knoflook te bakken, waarbij ik er ook wat zout, peper en nootmuskaat aan toe voeg. Daarna laat ik het nog zo'n 5 minuten bakken, totdat het krokant en goudbruin is. Echt heerlijk!
Andijvie bakken is een lekker en eenvoudig gerecht. Begin met het koken van de andijvie. Als deze gaar is, laat het uitlekken en verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de andijvie met boter, olijfolie en peper en zout naar smaak. Leg het mengsel vervolgens in een ovenschaal en zet deze circa 30 minuten in de oven. Serveer als een heerlijke aanvulling bij een maaltijd. Enjoy!
Het is eigenlijk heel simpel om andijvie te bakken. Begin met het fijn snijden van een grote andijvie. Verwarm dan wat boter of olijfolie in een pan en gooi de andijvie erin. Voeg wat zout toe, roer het goed door en laat het vervolgens zachtjes sudderen tot het gekookt is. Uiteindelijk kun je er wat peper over strooien als je wilt. Heel lekker!