Bekijk vragenCategory: Groentenhoe aubergine grillen?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
hoe aubergine grillen?
4 Answers
IlseIlse answered 2 maanden ago
Hier is een geweldig recept: Ingrediënten 1 grote aubergine, gesneden in ½-inch dikke rondes 2 eetlepels olijfolie, verdeeld 1 theelepel koosjer zout, verdeeld Versgemalen zwarte peper, naar smaak 1 kopje marinara saus 4 ons verse mozzarella, dun gesneden ½ kopje geraspte Parmezaanse kaas 4 verse basilicumblaadjes, fijngehakt Instructies 1. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur 2. Bestrijk beide kanten van de aubergines met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi met ½ theelepel zout en zwarte peper 3. Grill 3-4 minuten per kant, of tot ze lichtbruin en gaar zijn 4.
OdinOdin answered 2 maanden ago
Er zijn vele manieren om aubergine te grillen. Hier is een gemakkelijke manier: Ingrediënten 1 grote aubergine, gesneden in 1-inch dikke rondes Olijfolie Zout en peper Marinara saus, om te serveren (optioneel) Aanwijzingen 1. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur 2. bestrijk beide kanten van de aubergineplakken met olijfolie en kruid ze met zout en peper. Grill 3-5 minuten per kant, of tot ze verkoold en zacht zijn. Serveer warm met marinara saus, indien gewenst.
HannaHanna answered 2 maanden ago
Er zijn vele manieren om aubergine te grillen. Mijn favoriete manier is om de aubergine in dunne, lange repen te snijden, en ze dan in te smeren met een mengsel van olijfolie, knoflook, zout en peper. Grill ze op middelhoog vuur tot ze zacht en licht geblakerd zijn. Je kunt ze ook bestrijken met verschillende sauzen of smeersels, zoals marinara saus, pesto, tzatziki saus, enz.
IsabelIsabel answered 2 maanden ago
Begin met het snijden van de aubergine in 1-inch dikke plakken. Bestrooi elke plak met een beetje zout en laat ze ongeveer 30 minuten zitten. Dit helpt om de bittere sappen eruit te halen. Spoel de plakken aubergine na 30 minuten af en dep ze droog met een papieren handdoek. Verwarm je grill op middelhoog vuur en bestrijk de roosters met olijfolie of bakspray. Grill de aubergineplakken 3-4 minuten per kant, of tot ze mooi verkoold zijn.