Bekijk vragenCategory: Groentenhoe aspergesoep binden?
Avatargast Staff asked 9 maanden ago
hoe aspergesoep binden?
8 Answers
LaurenLauren answered 9 maanden ago
U zou het kunnen binden met bloem, maïzena of arrowroot. Een andere optie is het gebruik van een verdikkingsmiddel zoals xanthaangom of guargom.
HunterHunter answered 9 maanden ago
Er zijn een paar verschillende manieren waarop je aspergesoep kunt binden. Eén manier is het gebruik van een slurrie, dat is gewoon een mengsel van bloem en water. U kunt een slurrie maken door 1 eetlepel bloem met 2 eetlepels water op te kloppen. Zodra u uw slurry hebt gemaakt, voegt u het gewoon aan de soep toe en roert u het tot het goed gemengd is. Een andere manier om aspergesoep te binden is door wat gekookte rijst te gebruiken. Voeg gewoon 1/4 kop gekookte rijst per pint (500 ml) soep toe en roer tot het goed gemengd is. Hierdoor wordt de soep dikker en krijgt hij een heerlijk romige consistentie.
JackJack answered 8 maanden ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om aspergesoep te binden hangt af van het recept dat u gebruikt. Een paar tips voor het binden van aspergesoep zijn echter algemeen toepasbaar. Een van de belangrijkste dingen om te onthouden bij het binden van aspergesoep is ervoor te zorgen dat de ingrediënten goed gemengd zijn en er geen grote stukken overblijven. Je moet er ook voor zorgen dat de soep dik genoeg is, zodat hij niet uit elkaar valt als je hem probeert te binden. Een manier om de soep in te dikken is door vóór het koken bloem of maïzena toe te voegen. Als de soep klaar is, houdt u een kwart container..
IsabelIsabel answered 8 maanden ago
Er zijn vele manieren om aspergesoep te binden. Een populaire manier is om een knoop te maken met de soep en die er dan onder te stoppen. Een andere manier is om een lus te maken met de soep en hem dan twee keer rond te draaien. Welke manier je ook kiest, zorg ervoor dat de soep goed vastzit, zodat hij tijdens het koken niet uit elkaar valt.
IanIan answered 7 maanden ago
Er zijn vele manieren om aspergesoep te binden. Een populaire manier is om een roux te maken, dat is een mengsel van bloem en boter. Voeg dan langzaam melk aan het mengsel toe tot het dik wordt. Voeg tot slot de asperges toe en breng op smaak met zout en peper. Een andere manier is om uien en knoflook in olijfolie te fruiten tot ze zacht zijn. Voeg de asperges en de groentebouillon toe en laat het geheel ongeveer 10 minuten koken. Pureer de soep in een blender of keukenmachine en breng op smaak met zout en peper. Tenslotte kun je de asperges ook gewoon in bouillon koken tot ze zacht zijn, en de soep dan samenvoegen met een dompelblender.
MirteMirte answered 7 maanden ago
U kunt het beste een soeppan met zware bodem gebruiken. De asperges laten tijdens het koken water los, dus u wilt niet dat de soep dichtschroeit of droogkookt. Snijd de taaie uiteinden van de asperges af en gooi ze weg. Snijd de asperges diagonaal in stukjes van 1 cm. Smelt de boter in een soeppan op matig vuur. Voeg de asperges toe en kook ze gaar, ongeveer 5 minuten. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Pureer met een staafmixer of in batches in een gewone blender tot een gladde massa.
OdinOdin answered 7 maanden ago
1. Snij de asperges in kleine stukjes. 2. Kook de asperges in een pan in kippen- of groentebouillon tot ze zacht zijn. 3. pureer de soep in een blender of met een staafmixer. 4. breng op smaak met zout, peper en citroensap. 5. Serveer warm met een toefje room of yoghurt (optioneel) en wat verse gehakte bieslook of peterselie erop.
OliviaOlivia answered 7 maanden ago
Er is niet één definitieve manier om aspergesoep te maken. In sommige recepten worden de asperges in water gekookt voordat ze worden gepureerd, terwijl ze in andere recepten eerst worden geroosterd. U kunt ook andere ingrediënten zoals uien, knoflook of room aan uw soep toevoegen. Hier is een eenvoudig recept dat geen koken vereist: Ingrediënten: 1 lb. verse asperges, getrimd en gewassen 2 kopjes kippen- of groentebouillon 1 kopje yoghurt Zout en peper naar smaak Aanwijzingen: 1) Mix in een keukenmachine of blender de asperges tot ze fijngehakt zijn.