Bekijk vragenCategory: Groentenhoe asperges bewaren?
Avatargast Staff asked 4 weken ago

hoe asperges bewaren?

4 Answers
CharlieCharlie answered 3 weken ago

De beste manier om asperges te bewaren is door de uiteinden van de stengels in een vochtig papieren handdoekje te wikkelen en ze in een plastic zakje in de koelkast te zetten. Op die manier blijven ze 3-4 dagen vers.

KirstenKirsten answered 3 weken ago

Asperges kunnen in de koelkast worden bewaard door de stengels in een vochtig papieren handdoekje te wikkelen en ze in een plastic zak te doen. Op deze manier zijn ze ongeveer drie dagen houdbaar. Als u asperges wilt invriezen, blancheer ze dan eerst door ze ongeveer drie minuten te koken. Nadat ze zijn afgekoeld, doet u ze in een Ziploc-zakje en vriest u ze tot zes maanden in.

MirteMirte answered 3 weken ago

Als je het geluk hebt om wat asperges te hebben, zijn er een paar verschillende manieren waarop je ze kunt bewaren. Hier zijn een paar tips: – Ten eerste, zorg ervoor dat de asperges schoon en droog zijn. Vocht op de asperges zorgt ervoor dat ze sneller bederven. – Als ze droog zijn, kun je ze in een vochtig papieren zakje wikkelen of in een plastic zakje met een klein beetje water doen. Zet ze zo snel mogelijk in de koelkast. – Als u de asperges niet meteen gaat gebruiken, kunt u ze ook blancheren. Breng een pan met water aan de kook en voeg de asperges gedurende twee minuten toe.

JackJack answered 3 weken ago

Snijd de uiteinden van de asperges af. Doe ze in een glazen bak met water en dek ze af met een plastic zak. Zet ze in de koelkast en ze zouden ongeveer vier dagen houdbaar moeten zijn. Ververs het water elke dag.