Bekijk vragenCategory: Groentenhoe asperges bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe asperges bewaren?
8 Answers
CharlieCharlie answered 1 jaar ago
De beste manier om asperges te bewaren is door de uiteinden van de stengels in een vochtig papieren handdoekje te wikkelen en ze in een plastic zakje in de koelkast te zetten. Op die manier blijven ze 3-4 dagen vers.
KirstenKirsten answered 1 jaar ago
Asperges kunnen in de koelkast worden bewaard door de stengels in een vochtig papieren handdoekje te wikkelen en ze in een plastic zak te doen. Op deze manier zijn ze ongeveer drie dagen houdbaar. Als u asperges wilt invriezen, blancheer ze dan eerst door ze ongeveer drie minuten te koken. Nadat ze zijn afgekoeld, doet u ze in een Ziploc-zakje en vriest u ze tot zes maanden in.
MirteMirte answered 1 jaar ago
Als je het geluk hebt om wat asperges te hebben, zijn er een paar verschillende manieren waarop je ze kunt bewaren. Hier zijn een paar tips: - Ten eerste, zorg ervoor dat de asperges schoon en droog zijn. Vocht op de asperges zorgt ervoor dat ze sneller bederven. - Als ze droog zijn, kun je ze in een vochtig papieren zakje wikkelen of in een plastic zakje met een klein beetje water doen. Zet ze zo snel mogelijk in de koelkast. - Als u de asperges niet meteen gaat gebruiken, kunt u ze ook blancheren. Breng een pan met water aan de kook en voeg de asperges gedurende twee minuten toe.
JackJack answered 1 jaar ago
Snijd de uiteinden van de asperges af. Doe ze in een glazen bak met water en dek ze af met een plastic zak. Zet ze in de koelkast en ze zouden ongeveer vier dagen houdbaar moeten zijn. Ververs het water elke dag.
AbbyAbby answered 1 jaar ago
Asperges kunnen tot vier dagen in de koelkast worden bewaard. Leg de asperges in een bakje of wikkel ze in een vochtige papieren handdoek en leg ze in de koelkast.
AvatarNovan answered 1 jaar ago
Verse asperges moeten in de koelkast bewaard worden. In een afgesloten bak of plastic zak zijn ze ongeveer twee dagen houdbaar. U kunt de stengels ook in een licht vochtige papieren handdoek wikkelen en in de koelkast leggen. Als u van plan bent de asperges binnen een dag of twee op te eten, kunt u ze op het aanrecht bewaren.
ChristinaChristina answered 1 jaar ago
Asperges kunnen 3-4 dagen in de koelkast worden bewaard, of maximaal 2 weken op een koele, droge plaats. Wanneer u asperges bewaart, snijdt u de taaie uiteinden eraf en legt u ze in een bak of zak met een vochtige papieren handdoek. Zorg ervoor dat de uiteinden elkaar niet raken, want dan verliezen ze hun versheid.
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Asperges kunnen enkele dagen in de koelkast worden bewaard. Om asperges te bewaren, snijdt u eerst de taaie uiteinden van de stengels af. Doe de asperges vervolgens in een Ziploc zak of glazen pot en vul deze met water. De asperges blijven 3-4 dagen vers.