Bekijk vragenCategory: OverigHoe ansjovis bereiden?
Avatargast Staff asked 12 maanden ago
Hoe ansjovis bereiden?
3 Answers
IsabelIsabel answered 12 maanden ago
Ansjovis kunnen op verschillende manieren worden bereid. Je kunt ze koken, bakken of frituren. Als je ze kookt, kun je ze met wat azijn, kruiden en/of suiker toevoegen voor smaak. Als je ze bakt, kan je wat knoflook, oregano en olijfolie toevoegen. Als je ze frituurt, kun je ze met broodkruimels en wat kruiden krokant maken. Wat je ook kiest, je zult altijd lekkere ansjovis bereiden.
HannaHanna answered 12 maanden ago
Ansjovis bereiden is een makkelijk proces! Voeg een klein beetje olijfolie toe aan een pan en voeg de ansjovisfilets toe. Roerbak de ansjovis gedurende 2-3 minuten. Voeg peper, zout en de kruiden naar keuze toe voor extra smaak. Laat de ansjovis vervolgens nog 2-3 minuten bakken. Serveer warm als een alternatief voor vis.
HelenaHelena answered 12 maanden ago
Ansjovis bereiden is vrij eenvoudig. Om te beginnen, was je de ansjovis grondig. Plaats de ansjovis in een kom en giet er wat olijfolie over. Voeg vervolgens wat knoflook, peper, zout en citroensap toe. Laat het geheel een paar uur marineren. Kook de ansjovis vervolgens kort, ongeveer 5 minuten. Als je cololikes hebt, voeg dan wat boter toe wanneer je de ansjovis bakt om het meer smaak te geven. Serveer warm met wat olijven, citroen en vers brood. Eet smakelijk!