Op zoek naar een horeca vaatwasser? Let hierop!

Als je de eigenaar bent van een restaurant of bar dan zal je er ongetwijfeld mee te maken krijgen; het uitzoeken van een goede horeca vaatwasser. Vaatwassers spelen een belangrijke rol in het draaiende houden van een keuken. Zonder restaurant vaatwasser zou het diner stil komen te liggen omdat het keukenpersoneel elk bord met de hand zou moeten schoonmaken, wat enorm veel tijd kost. Hygiëne regels zorgen ervoor dat het hebben van een goede horeca vaatwasser een prioriteit is in de meeste restaurants. Het budget is een voor de hand liggende overweging bij het kiezen van een vaatwasser voor restaurants, maar er zijn ook andere factoren waarmee je rekening moet houden. Kies nu voor een Horeca Vaatwasser van Horecacentrum Brabant!

Vaatwassers voor onder het aanrecht

Vaatwassers voor onder het aanrecht zijn ideaal voor kleinere keukens en bars. Ze werken niet goed voor grote keukens, maar ze zijn ideaal voor compacte ruimtes. Dit type vaatwasser kan een redelijke hoeveelheid borden tegelijk schoonmaken, zodat je je klanten de hele avond van schone vaat kunt voorzien. De meeste modellen zien eruit als vaatwassers voor huishoudelijk gebruik, maar ze kunnen verschillende displays en bedieningselementen hebben die de machine efficiënter laten werken. Of je nu op zoek bent naar een hoge temperatuur vaatwasser of een lage temperatuur vaatwasser, je vindt zeker een model dat bij je past. Omdat ze precies onder het aanrecht passen, zijn ze handig en nemen ze minder ruimte in beslag. Als je een kleine horeca vaatwasser nodig hebt, dan is dit de oplossing!

Met transportband

Voor grote keukens zijn vaatwassers met transportband ideaal. Ze zijn groot, maar krachtig genoeg om op een avond grote hoeveelheden vieze vaat te verwerken. De meeste zijn gemaakt van roestvrij staal en ontworpen voor intensief gebruik. Veel modellen worden geleverd met bedieningselementen die het gemakkelijk maken om verschillende instellingen te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan de temperatuur. Je vindt zowel hoge- als lage temperatuur vaatwassers op de markt, waarmee je kunt besparen op jouw energiekosten. Omdat deze modellen zo krachtig zijn, moeten ze worden bedraad door een getrainde elektricien. Als je een grote keuken hebt, kan een transportband een goede optie zijn, maar je moet rekening houden met de extra kosten van het onderhoud.

Capaciteiten

Het type vaatwasser is slechts een stukje van de puzzel. Bij het kiezen van een vaatwasmachine moet je ook rekening houden met de capaciteit. De capaciteit wordt bepaald door het aantal rekken dat de vaatwasser per uur kan wassen. Transportband vaatwassers kunnen over het algemeen meer vaat verwerken per dag. Houd rekening met je dagelijkse behoefte om een ​​machine te vinden die bij jouw activiteiten past. Jouw dagelijkse capaciteitsbehoefte kan bepalend zijn voor welk type je kiest.