Een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio zou goed passen bij ceviche van zeebaars. De zuren in de wijn complimenteren de citrusvruchten in de ceviche, en de mineraliteit past goed bij de vis.
Een ceviche is een visgerecht dat populair is in Latijns-Amerika en gemaakt wordt van rauwe vis die in citrussappen, zoals citroen of limoen, is gepekeld. Het wordt meestal geserveerd met gehakte ui, chilipeper en korianderblaadjes. Aangezien zeebaars een milde witte vis is, past elke witte wijn er goed bij. Rieslingwijnen zijn over het algemeen fruitig en niet te droog (niet te zoet), waardoor ze goed passen bij ceviche. Sauvignon blanc wijnen zijn ook goede opties - ze zijn droog (niet zoet) en hebben grasachtige en kruidige smaken die de citrus in de ceviche complimenteren.
U kunt een witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio serveren bij ceviche van zeebaars. Een andere mogelijkheid is om een rosé wijn bij de ceviche te serveren.
Een witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, zou een goede keuze zijn om te serveren bij ceviche van zeebaars. Het zuur in de wijn zal het zuur in de ceviche compenseren, en de smaken zullen elkaar aanvullen.