Er zijn veel manieren om brownies te maken, maar ik gebruik graag dit recept: Ingrediënten: 1/2 kop (1 stok) ongezouten boter 2 ons ongezoete chocolade, gehakt 1 kopje kristalsuiker 2 grote eieren 1 theelepel vanille-extract 3/4 kopje bloem voor alle doeleinden Snuifje zout Instructies: 1. Verwarm de oven voor op 350°F. Vet een vierkante bakvorm van 8 inch in met boter. Bestuif met bloem en klop het teveel eruit. 2. Smelt de boter en chocolade in een middelgrote steelpan op laag vuur, onder voortdurend roeren, tot een gladde massa. Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Roer de suiker erdoor tot het goed gemengd is.
Voor het beste resultaat meng je de natte en droge ingrediënten apart en vouw je ze daarna samen. Pas op dat u niet te veel mengt, dan krijgt u een taaie brownie. Bak ongeveer 25 minuten op 350 graden of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat afkoelen voor het opdienen.
Volg deze eenvoudige stappen om heerlijke brownies te maken: - Verwarm de oven voor op 350 graden F. - Vet en bloem een 8x8 inch bakvorm in. - Klop in een middelgrote kom 1/2 kopje bloem, 1/3 kopje ongezoete cacaopoeder en 1/4 theelepel zout door elkaar. - Klop in een grote kom 1/2 kopje suiker, 2 eetlepels plantaardige olie en 2 eieren door elkaar. Roer de droge ingrediënten erdoor tot ze goed gecombineerd zijn. - Giet het beslag in de voorbereide pan en bak 25 minuten of tot een in het midden gestoken tandenstoker er schoon uitkomt. Laat afkoelen alvorens in vierkantjes te snijden.
Er zijn veel manieren om brownies te maken, maar mijn favoriete recept staat hieronder. Voor het beste resultaat volg je de instructies nauwkeurig op. Ingrediënten: 1/2 kop (1 stok) ongezouten boter, gesmolten 1 kopje suiker 2 grote eieren 1/2 kop bloem voor alle doeleinden 3 eetlepels ongezoet cacaopoeder Snufje zout Optionele toppings: glazuur, noten, chocolade chips, enz. Instructies: Verwarm de oven voor op 350°F. Bekleed een 8x8-inch bakvorm met perkamentpapier of folie, laat een overhang van 2-inch aan alle kanten. Klop in een middelgrote kom gesmolten boter en suiker tot een gladde massa.
De beste manier om brownies te maken is met behulp van een dubbele ketel. Een dubbele ketel is een pot waarin een kleinere pot of kom is geplaatst, en de twee zijn gevuld met water zodat de bodem van de kleinere pot of kom wordt verwarmd door de stoom van de grotere pot of kom. Deze opstelling wordt gebruikt voor het koken van delicate producten zoals vla, sauzen en glazuur, omdat het voorkomt dat ze aanbakken of aan de bodem van de pan blijven kleven. Om brownies te maken, smelt u eerst de chocolade in een dubbele ketel. Zodra het gesmolten is, haal je het van het vuur en laat je het een paar minuten afkoelen.
Er zijn veel verschillende manieren om brownies te maken, maar hier is een van de populairste recepten: Ingrediënten: 6 eetlepels (3/4 stick) ongezouten boter, 2 ons ongezoete chocolade, 1 kop suiker, 2 grote eieren, 1/2 kop bloem, 1 theelepel bakpoeder, 1/4 theelepel zout Instructies: Verwarm de oven voor op 350°F. Beboter en bloem een 8-inch vierkante pan. Smelt boter en chocolade samen in een hittebestendige kom boven een pan met kokend water. Laat iets afkoelen. Roer de suiker erdoor tot het goed gemengd is. Klop de eieren erdoor tot het mengsel glanzend is.
Begin met je oven te verwarmen tot 350 graden F. Bekleed dan een 8x8 inch bakvorm met perkamentpapier en bestrijk het met kookspray. Klop in een middelgrote kom 1/2 kopje bloem, 1/4 theelepel bakpoeder en 1/4 theelepel zout door elkaar. Klop in een grote kom met een elektrische mixer 1/2 kopje ongezouten boter, 1 kopje suiker en 2 eetlepels cacaopoeder tot het mengsel licht en luchtig is. Voeg een voor een 2 eieren toe en mix tot het goed gecombineerd is. Voeg het bloemmengsel toe tot het net gecombineerd is en voeg dan 1/4 kopje gehakte walnoten toe.
Een goede manier om brownies te maken is door 1/2 kopje boter, 2/3 kopje suiker en 1/4 kopje cacaopoeder te mengen. Voeg vervolgens 1/4 theelepel zout, 2 eieren en 1 theelepel vanille-extract toe. Roer er tenslotte 1/2 deciliter bloem door tot het mengsel glad is. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van 8x8 inch en bak ze ongeveer 25 minuten op 350 graden Fahrenheit of tot een in het midden gestoken tandenstoker er schoon uitkomt. Laat de brownies volledig afkoelen alvorens ze in vierkantjes te snijden.