Maïs is een veelzijdige groente die op vele manieren kan worden bereid. De eenvoudigste manier om maïs te bereiden is het ongeveer 10 minuten in water te koken tot het zacht is. Daarna kunt u boter, zout en peper naar smaak toevoegen. Een andere eenvoudige manier om maïs te bereiden is door het te grillen op de barbecue. Schil de maïs, verwijder de zaadlijsten en bestrijk ze met een beetje olijfolie of boter. Grill het ongeveer 10 minuten, draai het om de paar minuten, tot het licht verkoold is aan alle kanten. Je kunt maïs ook bakken door een eetlepel olie in een grote pan op middelhoog vuur te verhitten. Voeg de maïskorrels toe en bak ze 4-5 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Er zijn vele manieren om maïs te bereiden. Een gemakkelijke manier is om het te koken. Verwijder het kaf en de zijde en doe de maïs in een pan met kokend water. Dek af en kook ongeveer 7 minuten, of tot de maïs zacht is. Een andere gemakkelijke manier om maïs te bereiden is door het te roosteren in de oven. Verwarm de oven voor op 425 graden F (220 graden C), verwijder de vliezen en de zijde en bestrijk ze met boter of olijfolie. Leg de maïs op een bakplaat en rooster hem 25 minuten, of tot hij gaar is.