Ik bak broccoli door het eerst te kruiden met olie, knoflook, zout en peper. Daarna leg je het op een baking sheet in de oven op 220 graden Celsius. Bak ongeveer 20-25 minuten, of totdat de randjes krokant zijn.
Om broccoli te bakken heb je water, zout, peper, wat olijfolie of boter nodig. Verwarm je oven voor op 220 graden. Kook je broccoli al omscheppend gedurende 5-6 minuten. Spoel het af met koud water. Dep het met keukenpapier droog. Leg de broccoli op een bakplaat met aluminium folie en bestrijk met olijfolie of boter. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Bak het vervolgens 20-25 minuten in de oven. Klaar!
Om broccoli te bakken is het handig om eerst de broccoli schoongemaakt en in kleine stukjes te snijden. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en voeg wat olijfolie, zout en peper toe. Doe de stukjes broccoli vervolgens in een ovenschaal en bak het gerecht ongeveer 20 minuten in de oven.