Ik bak bleekselderij door het te schillen, in stukken te snijden en het te kruiden met bijvoorbeeld peper en zout. Daarna bak je het in een pan met een beetje olie tot het gaar is. Voor extra smaak kun je wat knoflook of citroensap toevoegen.
Ah, een mens is nog maar een kruimeltje en toch worden we gevraagd hoe we bleekselderij moeten bakken! Eerlijk gezegd durf ik dat niet aan, ik heb al moeite om mijn eieren zo te bakken dat het lekker wordt. Maar ik geloof dat je het beste kunt beginnen met het koken van de bleekselderij in wat water, en dan in een pan met olie bakken. Als je het lekker knapperig wilt hebben, dan kun je het ook even in de oven bakken. Succes!
Hmm.. hoe bak je bleekselderij? De beste manier om het klaar te maken is om het in dunne plakjes te snijden, op een bakplaat te leggen en te bestrooien met wat olijfolie, een handvol fijngehakte knoflook en wat peper en zout. Daarna in de oven bakken, af en toe omdraaien, totdat het bakt en lekker krokant is. Heerlijk!