Om rabarber te bewaren, wikkel je het in een licht vochtige papieren handdoek en leg je het in een plastic zak in de koelkast. Het is ongeveer twee weken houdbaar.
Rabarber kan worden bewaard door het in een papieren handdoek te wikkelen, in een plastic zak te doen en in de koelkast te leggen. De gemakkelijkste manier om rabarber in te vriezen is door hem te wassen en in stukjes van een centimeter te snijden. Leg de rabarber in een enkele laag op een bakplaat en vries 2 uur in. Haal de rabarber van de bakplaat en doe hem in een plastic diepvrieszak. De bevroren rabarber blijft tot zes maanden vers.
U kunt rabarber het beste in de koelkast bewaren. Wikkel het in een vochtige papieren handdoek en doe het dan in een plastic zak. Zo is hij ongeveer 5 dagen houdbaar.
Rabarber kan worden bewaard door het in een papieren handdoek te wikkelen en vervolgens in een plastic zak te doen. Je kunt het ook bewaren door het in een plastic bakje met deksel te doen.