De beste manier om bananen te bewaren is ze op een koele, donkere plaats te bewaren. Bijvoorbeeld in de koelkast of in een bruine papieren zak op het aanrecht. Bewaar ze niet in de vriezer, want dan bederven ze sneller. Wanneer ze goed worden bewaard, zijn bananen tot vijf dagen houdbaar. Als ze echter bruin of zwart beginnen te worden, zijn ze bedorven en moeten ze onmiddellijk worden weggegooid.
Als u wilt dat uw bananen langer houdbaar zijn, moet u ze op kamertemperatuur bewaren. Als u het rijpingsproces wilt vertragen, kunt u ze in de koelkast leggen. Maar als u dit doet, zullen ze uiteindelijk bruin en zwart worden. Bananen zijn een gewas met een hoge opbrengst en zijn bestudeerd voor hun mogelijke gebruik als grondstof voor biobrandstoffen.
Doe bananen in een plastic zak en bewaar ze bij kamertemperatuur. Bananen moeten op kamertemperatuur worden bewaard omdat koude temperaturen het fruit beschadigen en bruin maken. Een plastic zak helpt om de banaan te beschermen tegen ethyleengas, dat door de vrucht wordt geproduceerd en de banaan sneller kan doen bederven.
De beste manier om bananen te bewaren is ze in een bruine papieren zak te doen. De bruine papieren zak zal helpen om het ethyleengas dat de bananen produceren op te vangen en zal helpen het rijpingsproces te vertragen. Als u het rijpingsproces wilt versnellen, kunt u de bananen in een afgesloten plastic zak met een appel doen. De appel zal ethyleengas produceren en dit zal helpen om het rijpingsproces van de bananen te versnellen.
De beste manier om bananen te bewaren is op kamertemperatuur. Bananen kunnen het best bij kamertemperatuur worden bewaard omdat de banaan door koude temperaturen bruin kan worden en een vieze smaak kan krijgen. Bovendien zal blootstelling aan ethyleengas (een gas dat fruit van nature produceert) de banaan sneller doen rijpen. Dus, als je het rijpingsproces wilt versnellen, kun je de banaan bewaren met ander ethyleen producerend fruit zoals appels of tomaten.
U kunt een banaan het beste op kamertemperatuur bewaren. Als u het rijpingsproces wilt versnellen, stop hem dan in een bruine papieren zak met een appel. Bananen produceren ethyleengas als ze rijpen. De appel produceert meer ethyleengas dan de banaan, dus door ze samen in een zak te stoppen, creëer je in feite een kleine ethyleenfabriek en zullen je bananen sneller rijpen.