Pak choi smaakt naar een licht bittere, knapperige Aziatische kool. Het kan rauw of gekookt worden gegeten, en wordt vaak gebruikt in roerbakgerechten, soepen en salades.
Pak choi is een soort Chinese kool. Het heeft een licht zoete en peperachtige smaak en kan rauw of gekookt worden gegeten. Sommige mensen zeggen dat het smaakt als een kruising tussen bok choy en selderij.
Als je nog nooit Pak Choi hebt gehad, vraag je je misschien af hoe het smaakt. Het antwoord is: dat hangt ervan af! Pak Choi kan variëren van mild en zoet tot licht bitter en aards. Het hangt allemaal af van de variëteit van Pak Choi die u probeert. Met dat gezegd, lijken de meeste mensen het erover eens te zijn dat Pak Choi een vrij neutrale smaak heeft die het gehemelte niet overweldigt.
Paksoi smaakt als een licht bittere en aardse groene groente. Hij kan rauw worden gegeten in salades of gekookt in roerbakgerechten, soepen en andere gerechten.