Bekijk vragenCategory: KaasWat past bij camembert?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Wat past bij camembert?
6 Answers
OliviaOlivia answered 1 jaar ago
camembert is een Franse kaas die meestal wordt geserveerd met stokbrood, fruit en noten. Hij kan ook worden gegeten met crackers of op zichzelf.
BellaBella answered 1 jaar ago
Er zijn veel dingen die goed samengaan met camembert, maar de meest populaire combinaties zijn fruit (vooral druiven en appels), noten (vooral walnoten en pistachenoten), en brood (vooral stokbrood of croissants). Sommige mensen drinken ook graag zoete wijnen zoals Sauternes of Port bij camembert, terwijl anderen de voorkeur geven aan hartige wijnen zoals Chardonnay of Pinot Noir.
AvatarNovan answered 9 maanden ago
Er zijn veel dingen die goed samengaan met camembert. Wijn is natuurlijk een klassieker. Maar andere opties zijn fruit (vooral zure bessen), noten en hartige dingen zoals vleeswaren en olijven.
KateKate answered 9 maanden ago
Camembert is een zachte, romige kaas die goed samengaat met fruitige wijnen, zoals merlot of cabernet sauvignon. Hij gaat ook goed samen met knapperig brood en fruit zoals appels of peren.
GeorgeGeorge answered 9 maanden ago
Er zijn veel dingen die goed samengaan met camembert, maar enkele van de populairste combinaties zijn knapperig brood, druiven, appels en peren.
AbbyAbby answered 9 maanden ago
Er zijn veel verschillende dingen die kunnen worden gecombineerd met camembert, maar enkele van de meest populaire opties zijn appels, peren, druiven, en noten. Voor een meer verfijnde optie, probeer het te combineren met een mooie Chardonnay of Sauvignon Blanc.