Bekijk vragenCategory: GroentenWat is de kooktijd van broccoli?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
Wat is de kooktijd van broccoli?
8 Answers
CarmenCarmen answered 2 maanden ago
Het hangt ervan af hoe je broccoli kookt. Als je het kookt, is de kooktijd ongeveer 7 minuten. Bij stomen is de kooktijd ongeveer 4-5 minuten. Bij grillen is de kooktijd ongeveer 10 minuten.
GijsGijs answered 2 maanden ago
Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat de kooktijd van broccoli varieert afhankelijk van de methode die u gebruikt en de grootte van de broccoliroosjes. In het algemeen zou het echter voldoende moeten zijn om broccoli 3-5 minuten te stomen of 5-7 minuten te koken.
BramBram answered 2 maanden ago
De kooktijd van broccoli hangt af van de methode die u gebruikt om het te koken. Als je broccoli kookt, is de kooktijd ongeveer 5 minuten. Als je broccoli in de magnetron kookt, is de kooktijd ongeveer 3-4 minuten. Als u broccoli grilt of roostert, duurt het ongeveer 10-15 minuten.
ChristinaChristina answered 2 maanden ago
Het varieert afhankelijk van de gebruikte methode, maar over het algemeen duurt het koken van broccoli ongeveer 7-10 minuten. Je kunt het roosteren in de oven op 400 graden Fahrenheit voor ongeveer 8 minuten, of koken in water voor ongeveer 5-7 minuten.
JackJack answered 2 maanden ago
De kooktijd van broccoli hangt af van de methode die u kiest om het te koken. Als je broccoli bijvoorbeeld kookt, duurt het ongeveer 5 minuten. In de magnetron duurt het ongeveer 3 minuten. Als je het roostert, duurt het ongeveer 20-25 minuten.
LoekLoek answered 2 maanden ago
De kooktijd van broccoli hangt af van de methode die u gebruikt. Als u broccoli kookt, duurt het ongeveer 5 minuten. Als je broccoli in de magnetron kookt, duurt het ongeveer 3 minuten. Als je broccoli bakt, duurt het ongeveer 20-25 minuten.
JasmijnJasmijn answered 2 maanden ago
De kooktijd van broccoli hangt af van de methode die u gebruikt. Als je broccoli kookt of stoomt, duurt het ongeveer 5-7 minuten. Als u broccoli roostert, duurt het ongeveer 20-25 minuten.
RosaRosa answered 2 maanden ago
Het kan 3-5 minuten duren om broccoli te koken, maar dat hangt vaak af van de grootte van de roosjes.