Bekijk vragenCategory: KaasHoe moet je camembert op de bbq leggen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je camembert op de bbq leggen?
7 Answers
FreekFreek answered 2 jaar ago
U kunt camembert op de BBQ leggen door hem in folie te wikkelen en op de grill te leggen. Pas op dat de kaas niet verbrandt. U kunt hem ook op een spies leggen met andere soorten vlees of groenten.
MilasMilas answered 2 jaar ago
Camembert is een zachte, vloeibare kaas die perfect is voor de barbecue. Steek hem gewoon op een spies en bak hem boven hete kolen tot hij gesmolten en bruisend is. Serveer met wat knapperig brood en een groene salade voor een heerlijke zomerse maaltijd.
AaronAaron answered 2 jaar ago
U kunt camembert op de BBQ leggen door hem in folie te wikkelen en op de grill te leggen. De kaas zal warm worden en smelten en bubbelen.
BrittBritt answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om dit te doen. U kunt de kaas in folie wikkelen en op de grill leggen, of u kunt hem op een spies steken en zo grillen. Je kunt hem ook in kleine stukjes snijden en zo op de grill leggen.
CharlieCharlie answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om dit te doen. De ene is om de camembert in het midden van enkele voorverwarmde houtskoolbriketten te leggen, en dan het deksel van de barbecue te sluiten. Een andere mogelijkheid is om de camembert in aluminiumfolie te wikkelen, zodat de kaas volledig bedekt is, en dan op de barbecue te leggen. Hoe je het ook doet, zorg ervoor dat de kaas niet te heet wordt, anders begint hij te smelten. Het doel is om een knapperig vel bovenop te krijgen, terwijl het midden zacht en kleverig blijft.
KoenKoen answered 2 jaar ago
Camembert kan niet echt op de BBQ - het is een zachte kaas en zou in smurrie veranderen. Maar een hardere kaas zoals cheddar zou je wel op de BBQ kunnen leggen en dat is prima.
PhilouPhilou answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om de kaas op indirect vuur te leggen, met appelhout of een ander soort milde houtrook. Het belangrijkste is dat de kaas niet te heet wordt - hij moet langzaam en gelijkmatig smelten. U kunt de kaas ook direct op middelhoog vuur grillen tot hij gesmolten en bubbelig is. Dit geeft een lekkere, rokerige smaak.