Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe kun je cake invriezen?
Avatargast Staff asked 8 maanden ago
Hoe kun je cake invriezen?
6 Answers
PhilouPhilou answered 8 maanden ago
U kunt cake invriezen door het strak in aluminiumfolie of plasticfolie te wikkelen, of door het in een afgesloten bakje te doen.
JaysonJayson answered 8 maanden ago
Het is eenvoudig. Bekleed eerst een ovenschaal met bakpapier en leg dan de cake in de schaal. Giet vervolgens een laag ijs over de bovenkant van de taart en vries deze 30 minuten in. Haal dan uit de vriezer en giet er nog een laag ijs op. Bevries gedurende 2 uur. Haal tenslotte uit de vriezer en laat een nacht ontdooien in de koelkast alvorens op te dienen.
FloortjeFloortje answered 8 maanden ago
U kunt cake invriezen door hem strak in aluminiumfolie of plasticfolie te wikkelen en maximaal 2 maanden in te vriezen. Zorg ervoor dat de cake goed is afgesloten zodat er geen vocht ontsnapt en de cake droog wordt. U kunt ook plakjes cake invriezen door ze op een met bakpapier beklede bakplaat te leggen en 30 minuten in te vriezen. Eenmaal bevroren kunt u ze in een diepvrieszakje of bakje doen en maximaal 2-3 maanden bewaren.
BramBram answered 8 maanden ago
U kunt cake invriezen door het in plasticfolie en daarna in aluminiumfolie te wikkelen. Een andere manier om cake in te vriezen is door het in dunne laagjes te snijden, de laagjes op een bakplaat te leggen en ze in te vriezen. Zodra ze bevroren zijn, kunt u ze in een voedselopslagzak doen.
NaomiNaomi answered 8 maanden ago
Door een cake in te vriezen voorkom je de groei van bacteriën en schimmel. Om een cake in te vriezen, zorgt u er eerst voor dat hij volledig is afgekoeld. Wikkel hem dan in plasticfolie en doe hem in een diepvrieszak. Verwijder zoveel mogelijk lucht voordat u de zak dichtplakt. De taart blijft tot 2-3 maanden goed.
ChristinaChristina answered 7 maanden ago
Er zijn een paar verschillende manieren om cake in te vriezen. De meest populaire manier is om de cake in dunne laagjes te snijden, en dan de plakjes met plasticfolie te bedekken en ze goed af te sluiten. Een andere manier is om de cake strak in plasticfolie te wikkelen en dan in een diepvrieszak te doen. U kunt de cake ook in plakken of blokjes invriezen door ze op een bakplaat te leggen en in te vriezen tot ze stevig zijn, en ze dan over te brengen in een vriesbestendige bak.